|
Epres-gesztenyés falatok
|
A kész piskótalapból egy 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval 16 kis korongot kiszúrok.
A krémhez a Ramát először magában, majd a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.02.01 15:22
|
|
|
|
|
|
Sült kacsacomb káposztás tésztával !
|
A kacsacombot besózom és borsozom majd kiolajozott tepsibe fektetem és kevés vizet öntök alá, mellé rakom a fokhagyma gerezdeke... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.20 22:59
|
|
|
|
|
|
Sprotnis snack !
|
Kb:1 cm-re nyújtom ki a tésztát és akkora négyzetes darabokra vágom , mint a sprotni hossza.
A tojásokat negyedekbe, az uborká... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.05 21:50
|
|
|
|
|
|
Burgonyasaláta spárgával ...
|
Az újburgonyát meghámozom és sós vízben puhára főzöm.
A spárgát is megfőzöm enyhén sós cukros vízben,
A mártáshoz a petrezs... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.21 22:03
|
|
|
|
|
|
Pennetészta cukkinivel és fetával !
|
A tésztát enyhén sós vízben kifőzöm , majd ezután leszűröm.
A cukkinit hosszában kb: 4-5 cm-re felvágom és utána negyedekbe.
... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.13 22:20
|
|
|
|
|
|
Csirkeleves gourmand módra.
|
A csirkét megtisztítom, átmosom, és kis darabokra vágom. Másfél liter sózott vízben félpuhára főzöm, majd a húst levétől lesz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.04 08:43
|
|
|
|
|
|
ZÖLDSÉGES LASAGNA
|
A hagymát kockára vágva kevés olajon megpirítom, majd arra teszem a felszeletelt gombát, kicsit sózom .Kevergetve megpárolom.
... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:17
|
|
|
|
|
|
Nyárson sül hal
|
A halfiléket hideg vízben lemossuk, leitatjuk róluk a nedvességet, és kisebb darabokra vágjuk.
A paprikát kicsumázzuk, és... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 07:43
|
|
|
|
|
|
Amerikai palacsinta mascarpone krémmel
|
Az almákat meghámozzuk, negyedekbe vágjuk, magházukat kimetsszük. Az olvasztott vajon 6-7 perc alatt puhára pároljuk, félidőben... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.29 16:14
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
|